Een geslaagd openingsfestival

19 juli 2023

Opening festival pictured before a female soccer game between the national women under 19 teams of Belgium and The Netherlands at the UEFA Women’s Under-19 EURO Final Tournament on the first matchday in Group A on Tuesday 18 July 2023 in Leuven , Belgium . PHOTO SPORTPIX | Stijn Audooren

Op dinsdag 18 juli rolde de bal voor het eerst in Den Dreef voor het EK WU19. Rond het stadion werden de fans ondergedompeld in een heuse festivalsfeer voor de hele familie, met onder meer live muziek en leuke activiteiten.

Van 18 tot 30 juli organiseert ons land voor het eerst een internationaal vrouwenvoetbaltornooi. Daar hoort uiteraard een groot feest bij. Vlak voor de eerste wedstrijd van onze jonge Red Flames werden alle middelen ingezet om de opgedaagde supporters onder te dompelen in een heuse festivalsfeer op het ‘Opening Festival’. De poorten gingen open om 18u, waarna verschillende fans zich naar het podium begaven. Daar zorgden het DJ duo ‘Toxic Cheerleaders”, Les Copines en Olivia voor de nodige sfeer. Verder konden de supporters zich nog uitleven op verschillende spelletjes en randanimatie. Ook influencer Céline Dept en enkele Red Flames waren aanwezig. Zij deelden de nodige foto’s en handtekeningen uit.

Bekijk hier enkele sfeerbeelden.

Officiële Sponsors