UEFA European Women’s Under-19 Championship

15 april 2023

Bij de loting van het eindtoernooi van het UEFA European Women's Under-19 Championship op woensdag 26 april op het hoofdkantoor van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) in Tubeke om 10:00 CET zullen gastland België en de zeven teams die eerder deze maand door ronde 2 van de kwalificatie zijn gekomen, deelnemen.

De teams worden ingedeeld in twee poules van vier teams. De top twee van elke sectie gaan door naar de halve finales, de beslisser volgt drie dagen later. Het toernooi zal ook fungeren als Europa's kwalificatiewedstrijd voor de 2024 FIFA U-20 Women's World Cup.

Wie heeft zich gekwalificeerd voor de WU19 EURO-finale?

 

Wanneer zijn de WU19 EURO finalewedstrijden?

 

Waar zijn de wedstrijden van de WU19 EURO-finales?

Officiële Sponsors